934553639    info@hemisferi.cat     


BENVINGUDA


Us agraïm que visiteu aquesta web en la que hem intentat donar una visió el més clara possible de com nosaltres, l’equip d’ HEMISFERI, entenem les altes capacitats intel·lectuals , allunyant-nos dels nombrosos mites i estereotips que inunden aquest tema i marcant la nostra línea de treball quotidiana en l’atenció a persones dotades d’AACC.

HEMISFERI és un centre adreçat a infants, joves i adults especialitzat en l’atenció a persones amb altes capacitats intel·lectuals. La nostra passió pel món de les altes capacitats es tradueix en un doble compromís:

   • Impulsar el desenvolupament integral dels nois i noies amb altes capacitats i, per tant, vetllar per a que tinguin l’oportunitat de desenvolupar al màxim el seu potencial, així com per a que estiguin en harmonia amb ells mateixos i amb els altres.

   • Donar resposta a les necessitats educatives especials dins la diversitat de l’aula, oferint a les escoles eines i formació per atendre aquests nens i nenes. El nostre objectiu principal és que siguin feliços a l’escola, on passaran una gran part de la seva infància i adolescència.

    Política de privacitat        Avís legal