934553639    info@hemisferi.cat     


AULA DE PARES: Espai de suport a famílies


Al llarg d’aquests anys treballant en l’àrea de les AACC hem detectat que a les famílies els preocupen determinats temes relacionats amb els seus fills que tenen molt a veure amb les AACC. És per aquest motiu que, des de fa un any, regularment programem xerrades per els pares de nens dotats d’AACC amb la pretensió de donar una explicació el mes clara possible a aquest aspectes, així com orientacions per tal de treballar-ho en el context familiar.

Aquestes xerrades les fem en grups reduïts (de quatre famílies) per tal de que hi pugui haver espai per els dubtes i les reflexions. Tenen una durada de 2 hores i un cost de 30 euros per família. Alguns dels temes que han estat objecte d’aquestes xerrades són:

  Com ajudar-los a tolerar millor les frustracions?
  Els hàbits d’estudi: com treballar-ho des de casa.
  No encaixa amb els nens de la seva edat... per què?

Si hi esteu interessats, podeu i us interessa algun tema en concret estarem encantats d’escoltar els vostres suggeriments.

També realitzem periòdicament xerrades adreçades a informar de temes més aviat legislatius o administratius sobre les AACC per tal de que les famílies disposin de tota la informació possible per tal d’ajudar als seus fills.

    Política de privacitat        Avís legal