934553639 / 656915028    info@hemisferi.cat     


SUSANA ARROYO ANDREU

Psicòloga i directora


Psicòloga (col. Num. 13.036), especialista en AACC, fundadora i codirectora del centre ADISS (Area de Diagnòstic i Seguiment de la Superdotació), on ha desenvolupat la seva tasca durant 10 anys. Actualment és directora del centre HEMISFERI.

Experiència en psicoteràpia individual, de parella i familiar. Avaluació , psicodiagnòstic i docència en l’àmbit de les altes capacitats Intel·lectuals.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per la Universitats Autònoma de Barcelona i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Formació en Psicoteràpia Gestalt per l’ Institut Gestalt de Barcelona. Programa de Doctorat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat de Barcelona.


NATÀLIA SERRATS BERTRAN

Psicòloga


Psicòloga (col. num. 22978),mestra de primària i professora de secundària.

Experiència en psicoteràpia individual especialment infants, adolescents i joves dins i fora del context escolar. Experiència en intervencions dins l'àmbit de l'Educació.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Teràpia Familiar i de parella Sistèmica per la Universitats Autònoma de Barcelona i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


SONIA BENÍTEZ BORREGO

Psicòloga


Psicòloga (col. Num. 18341). Psicòloga i Professora Associada de la Universitat de Barcelona.

Experiència en avaluacions i intervencions amb menors i adults. Experiència en Punt de Trobada Familiar.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster oficial en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat de Barcelona. Actualment estudiant de Doctorat dins del Programa de Doctorat en Psicologia Clínica i de la Salut a la Universitat de Barcelona.

    Política de privacitat        Avís legal