934553639    info@hemisferi.cat     


SUSANA ARROYO ANDREU

Psicòloga i directora


Psicòloga (col. Num. 13.036), especialista en AACC i directora del centre HEMISFERI - ALTES CAPACITATS.

Experiència en psicoteràpia individual, de parella i familiar. Avaluació , psicodiagnòstic i docència en l’àmbit de les altes capacitats Intel·lectuals.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per la Universitats Autònoma de Barcelona i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Formació en Psicoteràpia Gestalt per l’ Institut Gestalt de Barcelona. Programa de Doctorat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat de Barcelona.


NATÀLIA SERRATS BERTRAN

Psicòloga


Psicòloga (col. num. 22978),mestra de primària i professora de secundària.

Experiència en psicoteràpia individual especialment infants, adolescents i joves dins i fora del context escolar. Experiència en intervencions dins l'àmbit de l'Educació.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Teràpia Familiar i de parella Sistèmica per la Universitats Autònoma de Barcelona i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


SANDRA CELEIRO GONZALEZ

Psicologa


Psicologa (col. num. 13.610). Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Titulada en Psicologia Sanitaria pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Experiencia en psicoterapia individual, de parella i familiar. Terapia de dol i Avaluacio i psicodiagnostic en Psicopatologia Clinica.

Master en Terapia Familiar i de parella Sistemica per la Universitat Autonoma de Barcelona i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


CAROLINA ZOCA CAPÓ

Psicòloga


Psicòloga (col. núm. 29090). Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili. Màster en Teràpia Familiar i de parella Sistèmica per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Experiència en avaluació i intervenció psico-social en infants i adults, tant a nivell individual com familiar. Experiència en l'àmbit de la formació i gestió.

    Política de privacitat        Avís legal